Praktisch

Wat?

Openlucht TD opent dit jaar zijn deuren voor de 22e keer en ook dit jaar zal het één groot feest worden op ons festivalterrein. Meer dan 4500 jongeren zullen weer weten wat feesten is!

Voor de mensen die het nog niet weten, is de Openlucht TD een fuif dat elk jaar de eerste zaterdag van augustus doorgaat.

Wanneer?

Zaterdag 6 augustus 2016 van 21.00u tot 04.00u .

Waar?

De Openlucht TD gaat door op de weide in de Molenstraat, tussen Onze-Lieve-Vrouw Waver en Putte. Kijk even op het onderstaande plannetje om je te oriënteren.

Het officiële adres van het terrein is Molenstraat 100,  2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver. Het is heel makkelijk te bereiken te voet, met de fiets, met de wagen en zelfs met het openbaar vervoer.

Kom je met de fiets?

Voor de ingang is er fietsparking voorzien, probeer hier gebruik van te maken. LET OP, je mag je fiets niet vastmaken aan het hekwerk van het terrein, want dat moet steeds opengezet kunnen worden in geval van nood!

Kom je met de auto?

Dit jaar zal je niet meer met je auto tot aan de weide kunnen. Er is een pendelbus voorzien vanuit Putte en Sint-Katelijne Waver. Je kan je auto kwijt op de parking ‘De Halle’ in Putte en in het dorp van Onze-Lieve-Vrouw Waver. Word je afgezet met de auto door je ouders of andere dan kan dit altijd aan onze KISS & RIDE zone! Hiervoor zijn er twee plaatsen voorzien, deze aan de kerk in Putte en Onze-Lieve-Vrouw Waver. Om het kwartier passeert er een bus. Latere info volgt nog via de site en op onze facebookpagina.

Dance Area

Een Openlucht TD kan nergens anders plaats vinden dan onder de blote hemel. Maar we houden natuurlijk rekening met eventueel slecht weer. Een grote tent en overdekte dance area bieden daar een oplossing voor! Laat je zeker niet afschrikken door eventueel slecht weer!

Snackcorner

Je kan iedere moment van de avond een hamburger komen eten in de snackcorner. De Stokke zal met plezier voor jou eentje bakken! Opgepast: Je kan niet met de drankbonnen betalen! Ter plaatse afrekenen is de boodschap.

Vestiaire

Dit jaar wordt er weer een vestiaire voorzien. Je kan gerust jouw trui, jas of rugzak veilig laten opbergen en dit aan een democratische prijs.

Contact?

oltd@scoutingwaver.be

https://www.facebook.com/openluchttd/