Voor de 20ste keer organiseren de Waverse Scouts en Gidsen deze geweldige Openlucht TD. Waar dit eerst ontstond uit een onschuldig fuifje met tal van toffe attracties op de speelplaats van WAVO in de Leemstraat, zijn we nu uitgegroeid tot een weifuif (Molenstraat) met zo’n 4500 bezoekers per jaar.

Ieder jaar trachten wij dan ook om de jongeren (en oudere) een avond te geven die nog lang kan nazinderen. Al 19 jaar lang stapelt dit succes zich op en nog steeds zijn wij als organisatie even gemotiveerd om er avond, een week, zelfs een jaar tegen aan te gaan.

Ook dit jaar zal je kunnen genieten. Een vernieuwd concept van vorig jaar zal ook dit jaar aanblijven met lichte aanpasingen. Met een grote shelter en een prachtige lichtshow zorgen we voor ongelooflijk veel ambiance. Naast ons Hoofdpodium, pakken we ook dit jaar uit met onze 2e TENT! Een mix van muziekgenres zullen die avond passeren!

Net zoals vorig jaar is er dit jaar ook weer een Cava & Cocktail Bar met hier aan een RUSTIGE LOUNGE waar de oudere (+25) onder ons op hun eigen tempo van het evenement kunnen genieten.